Anbefalt X32

X32-skyen er tilgjengelig på Android!

Å få en mer brukervennlig, helhetlig opplevelse på mobiltelefoner har lenge vært en prioritet for X32 og nå har vi en egenprodusert app til android som tilbyr dette!

Trenger du X32-skyen som app?

Nei. Alt man kan gjøre gjennom X32-skyen som app er tilgjengelige gjennom enhetens nettleser. Det som X32-skyen som app tilbyr er å gi tilgang til samme grensesnitt uten forstyrrende kontroller, som en egen snarvei på telefonen og med forstørret skrift for håndholdte enheter.

 

Målet med X32-skyen som app er brukervennlighet gjennom å fjerne nettleseren som mellomledd og skape en mer helhetlig opplevelse ved å separere X32-skyen som et eget produkt.

Trenger man andre apper til Android?

Det er anbefalt at man synkroniserer telefonen til skyen gjennom dedikerte synkroniseringsapps hvis man ønsker avtale- og oppgavevarslinger, e-post o.l.. Egne forklaringer og gjennomganger for dette vil komme.

Hvorfor flere apps?

Det er mange bruksmønstre for systemet, men en ting er tilgjengelig på alle enheter – Grensesnittet man får i en nettleser.

For helt nybegynnende databrukere kan det være vanskelig å forholde seg til synkronisering. X32s egen app er for de som ønsker det så enkelt som mulig og er villig til å velge det på bekostning av automatikk.

For vanlige brukere kan det være en snarvei for å få tilgang til grensesnittet uten forstyrrelseer og uten å måtte gå gjennom nettleseren.

For brukere med høyoppløselig skjerm vil det kunne være lettere å navigere grensesnittet.

Hva gjør denne appen?

Enkelt sagt viser den brukeren det samme som man ser når man besøker X32-skyen på nettet.

Komplisert sagt så kjører den sitt eget browserkomponent som besøker nettsiden, med med sikkerhetsmodifikasjoner for å skille X32-domenet fra ekstern innhold, f.eks. ved å sende alle linker utenfor domenet som en browser-intent samt permanent cache for å spare båndbredde.

Installering:

Last ned

+ Enkel og direkte tilgang til X32-skyen

+ Separerer X32-skyen og besøkte nettsteder

– Støtter ikke androids innebygde varsling- og oppdateringssystem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *